Presentatie van uw woning

Bij Houtgraaf Makelaardij bent u verzekerd van een optimale presentatie van uw woning. Naast de online presentatie op houtgraaf.nl en funda.nl, is uw woning ook te zien in de etalage van het kantoor aan de Jan Gijzenkade en in de etalage op de Rijksstraatweg (tegenover het Marsmanplein).
 

Etalage kantoor aan de Jan Gijzenkade in Haarlem

Al 30 jaar is het kantoor aan de Jan Gijzenkade in Haarlem de vestigingsplaats van Houtgraaf Makelaardij o.g. Het kantoor staat op een opvallende hoek op de kruising van de Rijksstraatweg en de Jan Gijzenkade. Geïnteresseerden bekijken woningen in de etalage in het voorbijgaan of kunnen binnen de brochure van uw woning vinden.  

       
 

Etalage op de Rijksstraatweg in Haarlem

De etalage naast Domino's Pizza bevindt zich op de Rijksstraatweg en zorgt voor extra aandacht voor uw woning. 


 

Braderie

Actief op de Braderie Vergierdeweg in Haarlem-Noord.

Online

Uw woning wordt door Houtgraaf Makelaardij gepresenteerd op de website van het kantoor en op Funda.nl. Uw woning kan door potentiële kopers met een PC of laptop bekeken worden, maar ook op een tablet of mobiele telefoon. Iedere woning heeft een eigen unieke pagina op de website. Onder andere foto's van uw woning, de omschrijving en kenmerken zijn hier te vinden. Daarnaast kunnen potentiële kopers op een kaart zien of er bijvoorbeeld scholen en winkels in de buurt zijn.

Op Facebook blijft u op de hoogte van het actuele nieuws van Houtgraaf Makelaardij o.g. Hier vindt u onze Facebookpagina. 

    

Voor overige publicaties kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.